Intézze Önállóan!

Friss álláslehetőségeinket, elsősorban Ausztria, Németország, Írország és Anglia saját kiadványban gyűjtjük össze,mely újságárusoknál nem vásárolható meg.
Az újság teljesen magyar nyelvű, és a hirdetések tartalmaznak minden részletes információt a munkahelyekkel kapcsolatosan, hogy mi a munkakör, mit kell csinálni, mi a munkafolyamat, a szerződés időtartama, feltétele, a fizetés, hogy hol van a munkahely, cég neve, kit kell keresni, név, cím, telefonszám, így tetszés szerint válogathat.
Miután kiválasztotta az Önnek szimpatikus munkahelyeket az újságból, be kell küldenie a pályázati anyagot a futárnak. A pályázati anyaghoz fénykép kell, önéletrajz, útlevél ha van illetve annak másolat, nem kötelező, tehát ha a személyi igazolvány másolatot küldi be, az is jó. A pályázati anyagot természetesen megfelelő módon kell összeállítani, el kell küldeni az adott hirdetésben szereplő munkahely címére.
Az újság ára forintban (3990,-) , amit banki átutalással kell előre kifizetni.Az újságot a postás viszi ki címére. Amennyiben nem tartózkodik otthon, az újságot 10 napon belül a helyi postahivatalban átveheti, ekkor a postás egy kis értesítőt hagy ott.
Az újság átlátszó csomagolásban található, tehát átvétel előtt látja, hogy mi van benne. Ezután Önnek nem kell fizetnie sem előre, sem utólag a munkába állásáért vagy szerződésért senkinek sem közvetítési díjat, és a fizetéséből sem fognak levonni ilyen költségeket.

A kiadvány megrendeléséhez, kérjük küldje el:
- nevét, lakcímét, e-mail címét.